BejelentésKristályok ereje
Minden ami veled történt vagy történik azt te hozod létre.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Tibeti Gyógyítás

Egy ősi tudáson alapuló segítség.
(Kezelés tibeti éneklő tállal és kövekkel)


A világon minden rezgésekből és hangokból áll, mi is. Az egyik anyag sűrűbb, mint a másik, viszont a hang által közvetített "üzenet" ugyanolyan hatással bír mindenre. A szeretet, a szimpátia és a düh is a környezetünkben megváltozó rezgések változása "mondani valója" miatt létre jött érzés. Ugyancsak hatással van ránk egy zeneszám is, hisz nagyban befolyásolja a közérzetünket.

A kezelések alatt megélt élmények védettségre, gondoskodásra emlékeztetnek, amit valamikor mindannyian megéltünk, ezáltal bennünk a nyugalom, a biztonság felismerésérzését váltják ki. Tibetben több száz éve gyógyítanak hangokkal és energiával, ennek a kezelésnek is a kövekkel erősített energiakezelés és a hagyományos hang-tál kezelés, valamint a Peter Hess féle hang masszázs szolgál alapjául.

Fiziológia: Amikor nagyon ellazulunk vagy felszínesen alszunk, agyunk lassabban pulzál, másodpercenként 7-14 HZ frekvenciát jelez, ezt alfa agyhullámnak nevezik. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az alfa agyhullám befelé irányuló mentális (lelki, szellemi) működéssel, nyugalommal és ellazultsággal kapcsolódik össze. Ez egyúttal inspirációval, hatékony tanulással, gyorsabb gyógyulással, kreativitással, valamint erősebb koncentrációval jár. A test különböző pontjain elhelyezett tálból előhívott rezgések bejutnak a testünkbe és koncentrikus körökben végig áramlanak, megmozgatva a mintegy 100 billióra becsült sejteket.


Oldják az energetikai blokkokat, ráhangolják energiahullámainkat, hogy újra a legmegfelelőbb frekvencián rezegjenek. Az emberi szervezet 70%-ban vizet tartalmaz. Az alap állományban 37 fokon a víz kb.50%-a kristályos szerkezetbe foglalva mintegy paplanként bevonva fordul elő, ami magyarázza, hogy a szervezet vízkészlete szerkezetéből adódóan is információhordozó.

Testi, lelki, szellemi panaszoknál segít, hogy az ember megszabaduljon azoktól a problémáktól, amelyet a mindennapi stressz, gondok és félelmek okoznak. A kezelések segítenek a belső békét, harmóniát megtapasztalni, a szervezet öngyógyító mechanizmusát felerősíteni, energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra. Eredményesen alkalmazható hát, derék, gerinc és mozgás-szervi panaszoknál, valamint lelki eredetű (pl. szorongás, félelmek leküzdése) problémák, hyper aktivitás és a lelki egyensúly megtalálásában, hogy elérjük a lelki békénket, megőrizzük belső harmóniánkat, hogy „teljes” emberként haladhassunk utunkon.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!